Interieurinrichting

Van idee over advies tot totaalproject: als interieurstyliste help ik je bij de inrichting en aankleding van je woning, werkruimte, nieuwe zaak, …

Heb je een nieuwe sfeer of een bepaald type inrichting in gedachten? Ben je op zoek naar de juiste meubels of accessoires maar ontbreekt het je aan tijd om het grote aanbod te verkennen? Wil je de juiste originele twist of details?

Ik adviseer je bij dit proces en neem het indien gewenst graag volledig in handen.

Tijdens dit adviesproces hou ik altijd de leefwereld van de klant voor ogen. Persoonlijke objecten geef ik een nieuwe plaats, oplossingen worden bedacht in functie van het day-to-day leven en budget van de klant.

Mijn werkwijze start met een persoonlijk kennismakingsgesprek en impresssie van het huis. Aan de hand hiervan werk ik sfeermoodboards uit en worden de juiste items gezocht, aangekocht en ter plaatse gestyled zodat het plaatje volledig klopt.

Alle oplossingen worden steeds binnen het budget van de klant uitgewerkt. Door mijn samenwerking met verschillende interieurwinkels genieten mijn klanten bovendien van extra kortingen bij de aankoop van hun nieuwe interieur!

Verkoopstyling

Verkoopstyling of het aantrekkelijker maken van uw huis voor verkoop of verhuur is overgewaaid naar België omdat het simpelweg werkt.

Uit de praktijk blijkt dat het besteden van een klein bedrag aan verkoopstyling meer effect heeft op de verkoop van uw huis, dan het verlagen van de vraagprijs. Kijkers beslissen vaak binnen de eerste minuut (onbewust) of ze zich ergens thuis kunnen voelen. Door een juiste eerste indruk te geven van uw woning vergroot u de kans op een snellere verkoop. Ook de fotografie is hierbij heel belangrijk.

Het doel van verkoopstyling is aan de hand van een aantal eenvoudige ingrepen het maximale uit de verkoop van uw huis te halen met een beperkt budget.

Retail Consultancy

Met mijn ervaring in het aankoop- en verkoopsproces in de retailwereld, mijn netwerk, en mijn constante zoektocht naar nieuwe originele merken via online platforms en beurzen kan ik je helpen bij het maken van een juiste merkenselectie als uitbreiding van je huidige aanbod of bij de opstart van je nieuwe winkel.

Contacteer me!

Contacteer me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan huis of stuur me je interieurvraag. Ik help je graag verder!